Painici cu telemea de oi

de Panacris in Piine, 22 Sep 2012 | 5407 vizualizari

 

Gustooooaaasssee!

 

INGREDIENTE

  • faina alba de grau 600 g,
  • apa calduta 400 ml.,
  • sare iodata 1 lingurita,
  • zahar tos 3 lingurite,
  • ulei de masline 3 linguri,
  • telemea de oi 250 g.,
  • ou 1 bucata,
  • cascaval ras Delaco 50 g.,
  • seminte de in 2 linguri.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu telemea de oi:

In cuva de la masina de paine se pun pe rand apa, sarea, zaharul, uleiul, faina si drojdia. Se programeaza pentru aluat cca. 90 de minute.

Cand s-a terminat programul, se scoate aluatul, se intinde, sa taie in patratele.

Se pune pe fiecare patratea cate o bucata de telemea.  Se inchid patratelele si se ruleaza in maini, formandu-se bilute mici. Se pun intr-o tava rotunda, tapeta cu foaie de pergament, se ung cu ou batut, apoi se presara cascaval ras si seminte de in. Tava se   introdice in  cuptorul preincalzit, cca. 35 de minute la foc mediu. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu telemea de oi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine simpla cu miere de albine