Pandispan

de - Andreea - in Prajituri, 1 Iul 2013 | 7109 vizualizari

COMENTARII (40)

Miha 1

01.07.2013, 15:26

Sidy 1

02.07.2013, 08:20

Bun,bunut !

Dianaaa 1

02.07.2013, 10:30

doamne.... as manca non-stop pandispan il iubeeeesc... doar ca nu prea pot ca sunt la dieta

45321768 1

02.07.2013, 11:44

cum adica frecam galbenusurile cu ulei ??? si se poate si in tava normala ptr.ca nu am tava de chec???

- Andreea - 1

02.07.2013, 11:50

Adica amesteci bine galbenusurile cu uleiul ... se poate face si in tava normala,rotunda...gustul va fi acelasi

45321768 1

02.07.2013, 12:30

aa....am inteles ! mersi mult :* voi trece imediat la treaba !!!!

- Andreea - 1

02.07.2013, 15:14

45321768 1

02.07.2013, 16:13

si daca nu am spatula se poate cu o lingura sau tel ceva ???

diaconta 1

02.07.2013, 16:15

45321768)) parca ai fi agentul 007 dupa ID,poti sa folosesti un tel daca nu ai spatula

45321768 1

02.07.2013, 16:21

la ce te referi ca parca as fi agentul 007 dupa id ? offf.... mie mi-a iesit mai lichid asa nu cum se vede in poza solid....oare dece???

diaconta 1

02.07.2013, 16:26

ma refer la faptul ca ai un ID interesant si greu de retinut
daca a iesit mai lichid,ori nu ai batut albusurile destul,ori nu l-ai copt destul,cred eu.
Bun venit in comunitatea noastra,acum nu stiu daca sa pun sau

45321768 1

02.07.2013, 16:35

pai dar eu nu l-am pus la copt ....am pus galbenusurile si faina am amestecat cu telul dar este lichida ....

45321768 1

02.07.2013, 16:39

aa ) pai poti pune ce vrei ! eu le pun pe amundoua

diaconta 1

02.07.2013, 16:40

inseamna ca s-au "lasat" albusurile cand ai pus restul ingredientelor.Se mai intampla,nu prea vad ce ai putea sa faci decat sa mai adaugi faina,dar nu va mai iesi pufos

- Andreea - 1

02.07.2013, 19:11

Poate ai gresit cind ai amestecat albusurile cxu celelalte igrediente.rTrebuie amestecat foarte usor si doar de jos in sus !!!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dulceata de zmeura