Pandispan

de - Andreea - in Prajituri, 1 Iul 2013 | 7104 vizualizari

 

Pentru reteta am urmat pas cu pas ;) reteta de la Miha >:D< >:D< >:D<

Va zic sincer ca niciodata nu am vazut un dulce mai pufos decat acesta...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 1\2 plic praf copt
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan:

 Separam albusurile de galbenusuri.

Albusurile le batem spuma cu un virf de sare .Adaugam apoi zaharul si mixam bine pina obtinem o spuma densa si lucioasa.

Galbenusurile le frecam cu ulei.

Adaugam usor galbenusurile la spuma de albusuri,apoi adaugam faina amestecata in prealabil cu praful de copt.Amestecam usor cu o spatula de jos in sus .

Tapetam forma de chec cu hartie de copt ,punem compozitia si dam la cuptor la 180 grade pentru circa 15-20 minute. ( Pina se rumeneste usor deasupra).

Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

45321768 1

02.07.2013, 16:39

aa ) pai poti pune ce vrei ! eu le pun pe amundoua

diaconta 1

02.07.2013, 16:40

inseamna ca s-au "lasat" albusurile cand ai pus restul ingredientelor.Se mai intampla,nu prea vad ce ai putea sa faci decat sa mai adaugi faina,dar nu va mai iesi pufos

- Andreea - 1

02.07.2013, 19:11

Poate ai gresit cind ai amestecat albusurile cxu celelalte igrediente.rTrebuie amestecat foarte usor si doar de jos in sus !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de iaurt