Pandispan cu cirese si ciocolata

de Lau in Prajituri, 15 Iun 2014 | 3795 vizualizari

 

O reteta simpa care merge de minune langa o ceasca de cafea,Multumesc Dana pentru reteta.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri lapte
  • 6 linguri ulei
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de sare
  • cirese
  • 50 g ciocolata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese si ciocolata:

Albusurile le mixam cu un praf de sare,pana isi dubleaza volumul,adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa,adaugam pe rand galbenusurile mixand bine dupa fiecare.

Adaugam uleiul,laptele,faina amestecata cu praful de copt si coaja de lamaie,

Amestecam cu o lingura de lemn pana ce se omogenizeaza,

Ciocolata o dam prin razatoare sau o tocam cu cutitul si o amestecam cu compozitia,

Turnam compozitia in tava unsa si tapetata cu hartie de copt adaugam ciresele(spalate si fara samburi)

Apasam putin cu furculita ciresele,

Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca in tava,dupa care putem pudra cu zahar pudra,

 

TIPS-URI

1

Eu am ales sa glazurez cu ciocolata si cu sos de cirese,

2

Am impartit compozitia in 2 si in una am adaugat ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu cirese