Pandispan cu cirese si mac

de divainbucatarie in Prajituri, 13 Iul 2011 | 11099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 g zahar
  • 300 g faina
  • 150 ml ulei
  • 1 plic praf de copt stins cu 1 lingura suc lamaie
  • 2 linguri suc lamaie
  • 2 linguri mac
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita rasa coaja rasa portocala
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese si mac:

Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si continuam sa mixam pana se topeste zaharul. Incorporam galbenusurile (pe rand sau toate odata) si amestecam usor cu o lingura sau un tel.

Adaugam pe rand uleiul, esenta de vanilie, coaja de portocale, praful de copt si faina, pe care le amestecam cu lingura usor pana se omogenizeza compozitia.
Turnam o parte din aluat intr-un castron in care adaugam cacao. Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. In restul de aluat punem sucul de lamaie si semintele de mac, apoi il punem peste cel de cacao. Presaram ciresele date prin foarte putina faina.

Coacem pandispanul in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 45-60 de minute. Puteti face testul cu scobitoarea pentru a verifica daca este copt dupa 45 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese si mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]