Pandispan cu prune

de deyutzky in Prajituri, 6 Oct 2013 | 10801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 4 oua
  • 160 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 80 ml ulei
  • 120 g iaurt
  • 1 plic praf de copt
  • prune + 1 plic zahar vanilat
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu prune:

Prunele se spala bine, li se scot samburii, se pune peste ele plicul de zahar vanilat si se lasa deoparte.

Intr-un vas se pun ouale, zaharul, zaharul vanilat si sarea si mixam pana cand ouale isi dubleaza volumul.

Se adauga treptat uleiul si iaurtul si se mixeaza bine.

Se toarna in ploaie faina amestecata cu praful de copt si se continua sa se mixeze la treapta cea mai mica a mixerului.

Se tapeteaza o tava ( 26 cm diametru) cu hartie de copt si se toarna jumatate din compozitie si se coc 2 blaturi de pandispan (sau o puteti turna acum pe toata, va iesi un blat si mai voluminos).

Se pun prunele in aluat si se da tava la cuptor pt aprox. 25 de min.

Se verifica cu o scobitoare daca este gata.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]