Pandispan cu rahat

de AnyCostescu in Prajituri, 16 Aug 2012 | 8111 vizualizari

 

ieri am avut niste musafiri si ma gandeam ce sa fac ceva rapid si bun ca sa ii intampin cum se cuvine....si am dat peste aceasta reteta de pandispan ...rahatul a fost ideea mea de a-l adauga dar nu stiu ce am gresit de s-a dus cu totul la fund....dar cu toate astea musafirii au fost incantati de acest minunat pandispan....noi l-am servit cu un ceai de tei cu lamaie....a fost delicios :D

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar (cana mea avea 200 ml)
  • 5 linguri lapte
  • 3 lg ulei
  • 5 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • rahat (optional)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu rahat:

Albusul se separa de galbenus si se bate spuma cu zaharul. Galbenusurile se amesteca, apoi se toarna peste albusul batut. Se pun cele 5 linguri de lapte, uleiul si se amesteca. La sfarsit adaugam faina si praful de copt. Se rastoarna compozitia intr-o tava si se da la cuptor. Se face testul scobitorii. Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu bezea si crema dulce de leche