Pandispan cu rahat

de Rahela Velicu in Prajituri, 29 Aug 2016 | 5210 vizualizari

 

Un pandispan foarte pufos, delicios cu rahat si cu nuca pe care l-am facut din cauza ca s-au strans iarasi albusuri multe in frigider :) Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/pandispan-din-albusuri-cu-rahat-si-nuca/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 7 albusuri
    • 250 g zahar
    • 250 g faina
    • 2 linguri de ulei
    • 1 plic de praf de copt
    • coaja rasa de la 1 lamaie
    • 4-5 cuburi de rahat
    • nuca taiata mai mare
    • zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu rahat:

Mai intai am mixat albusuile de la temperatura camerei cu zaharul pana au devenit o bezea tare. Am adaugat faina treptat cu praful de copt si uleiul si am amestecat cu o lingura de lemn. Rahatul l-am taiat cuburi, nuca am maruntit-o , dar mai grossier si le-am amestecat in compozitie.

Turnam compozitia in 2 tavi tapetate cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-35 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Se pudreaza cu zahar pudra si se lasa la racit.

Se feliaza dupa marimea dorita.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si fructe confiate, stafide sau orice doriti voi.

2

Puteti sa-l faceti tigrat cu cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

01.09.2016, 17:29

Rahela Velicu 1

01.09.2016, 18:25

mirela0911 1

03.09.2016, 19:42

Ce pufos e!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose