Pandispan cu visine

de violeta30 in Dulciuri, 30 Mar 2015 | 4234 vizualizari

 

O prajitura usoara, pufoasa, dar mai ales gustoasa, pe care o poti face in orice sezon, mai ales ca se gasesc si fructe congelate.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 1 cana de zahar,
  • 1 cana faina,
  • 1 paharel mic de ulei,
  • lamaie rasa,
  • un praf de sare,
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • visine - dupa preferinta
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Se separa galbenusurile care se bat cu zaharul, sarea si uleiul, albusurile se bat spuma, se amesteca ambele compozitii si se pune faina cu praful de copt in ploaie si coaja rasa de lamaie, se pune hartie de copt in tava, dupa care turnam compozitia peste care punem visinele.

Introducem la cuptor (preincalzit) si nu deschidem cuptorul 30 min, se incearca cu scobitoarea, daca nu se mai lipeste e gata.

Lasam la racit, taiem prajitura cuburi si pudram cu zahar.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fruct, inclusiv confiate

2

Putem inlocui fructele cu nuca, alune sau rahat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

iry-gabriela 1

31.03.2015, 09:42

Rocsi 1

31.03.2015, 11:05

Super bun!

mirela0911 1

31.03.2015, 13:05

Merge tare bine lângă

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]