Panna cotta

de Corinuta in Dulciuri, 26 Aug 2010 | 5088 vizualizari

 

Demult mi-am pus in gand sa fac desertul asta.....in sfarsit i-a venit randul!

 

INGREDIENTE

  • 500 ml smantana dulce
  • 500 ml lapte
  • 200 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 30 g gelatina
  • gem sau topping de fructe
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Se dizolva gelatina in putina apa si se lasa 5-6 minute, apoi se adauga smantana si se pune pe foc pana se dizolva, dar nu se fierbe.

Se amesteca laptele cu zaharul si se pune pe foc pana se dizolva de tot, dar nu se fierbe. Se amesteca laptele cu smantana si cu zaharul vanilat, apoi se repartizeaza in forme si se da la rece o ora sau doua.

Se serveste cu gem sau topping de fructe.....sau cu cioco....sau cu sos caramel, cum ii place fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]