Panna cotta

de poa in Dulciuri, 9 Mai 2015 | 5561 vizualizari

 

Un desert foarte usor de facut, mai ales pe timp de vara.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie Panna cotta de la Meggle
  • 1 conserva Fructe tropicale (500 de grame de fructe)
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Se prepara Panna Cotta conform instructiunilor de pe cutie (se pune continutul unei cutii intr-o oala si se aduce la 40-50 de grade).

Se pune un strat de panna cotta in pahare, aproximativ pana la jumatatea paharului. Restul va fi pastrat in oala. Se lasa la temperatura camerei 10-20 de minute, apoi pentru a se inchega mai repede, paharele se introduc la frigider pentru mai bine de o ora.

Intre timp, se separa fructele din conserva de sirop (se lasa cateva fructe deoparte pentru a se orna paharele), se introduc in vasul blenderului si se mixeaza pana se obtine o pasta.

Se scot paharele din frigider, se pune un strat de fructe mixate, apoi se acopera cu un strat de panna cotta ramasa in oala.

Se lasa la frigider pana se intareste (aproximativ 4 ore).

Inainte de servire se orneaza cu fructele ramase.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

poa 1

10.05.2015, 16:13

Multumesc, nu este grea deloc reteta, doar ca necesita multa rabdare si timp.

Adele 1

23.05.2015, 17:46

Ina 1

18.07.2018, 09:26

buna o fi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme