Panna cotta cu ciocolata

de ianculubita in Dulciuri, 14 Feb 2014 | 2817 vizualizari

 

Sa va indulcesc putin azi daca tot e sarbatoare si va urez sa iubiti si sa fiti iubite dragele mele!!!

 

INGREDIENTE

  • 400ml smantana lichida
  • 2linguri zahar
  • 100g ciocolata amaruie
  • 4foi de gelatina
  • 1lingura unt
  • Sos
  • 100ml frisca lichida
  • 100g ciocolata alba
  • 1lingura unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu ciocolata:

Intr-un vas pe foc mic punem smantana cu zahar iar cand a ajuns la punctul de fierbere dam deoparte,adaugam ciocolata rupta,amestecam pana se topeste,adaugam apoi gelatina hidratata in putina apa rece iar dupa ce totul este bine omogenizat,umplem formele unse cu putin unt;lasam la frigider pana a doua zi.

Pentru sos punem frisca intr-un vas pe foc,adaugam ciocolata rupta iar cand incepe sa fiarba dam deoparte,amestecam bine sa se topeasca apoi adaugam untul.

Servim inimioarele rasturnate pe un platou iar deasupra sosul alb.

DELICIOASE!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

deyutzky 1

14.02.2014, 15:54

ce inimioare frumoase servesc si eu una!

Rocsi 1

14.02.2014, 20:11

Mmmm asa desert vreau si eu

ianculubita 1

15.02.2014, 18:48

mmm,panna cotta cred ca-i pe placul tuturor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu ciocolata alba si ornamente din ciocolata neagra