Panzerotti in sos de rosii cu busuioc si patrunjel

de Bya Ralu in Paste, 31 Oct 2015 | 5715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste panzerotti all arrabbiata(paste umplute cu crema picanta)proaspete
  • 3-4 linguri de paste de tomate
  • busuioc congelat
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panzerotti in sos de rosii cu busuioc si patrunjel:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se amesteca cu grija pentru a nu se sparge pernutele.

Intr-o tigaie punem pasta de tomate cu putin ulei de masline,busuiocul congelat maruntit,se lasa cateva minute sa fiarba,iar la final se adauga patrunjelul tocat marunt.

Cand sunt fierte pastele se pun in tigaie peste sos.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panzerotti in sos de rosii cu busuioc si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]