Papanasi cu smantana si gem de capsuni

de angyb in Prajituri, 17 Apr 2013 | 4143 vizualizari

 

Cum salivez de luni de zile la papanasi fetelor acum ca am fost acasa mi-am adus niste branza de vaci si ieri mi-am facut aceasta pofta !!!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 50 g de gris
  • 200g faina alba
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 lingurita de praf de copt
  • un varf de sare
  • ulei pt.prajit
  • smantana si gem de capsuni pt.servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu smantana si gem de capsuni:

Amestecam branza cu sarea ,ouale zaharul si praful de copt si coaja de lamaie.

Adaugam grisul si faina alba .

Din aluatul obtinut formam bilute si le aplatizam putin si facem o gaura in mijloc .Facem si bile mai mici de pus deasupra.

Prajim papanasii in ulei incins .dupa care ii scoatem pe hartie absorbanta.

Decoram cu smantana si gem de capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu smantana si gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti cu branza dulce si iaurt