Papanasi prajiti cu dulceata si smantana

de kamy in Dulciuri, 17 Feb 2011 | 10953 vizualizari

COMENTARII (96)

Miha 1

17.02.2011, 21:27

Prima.

Rocsi 1

17.02.2011, 21:31

nu am mancat papanasi de secole

diaconta 1

17.02.2011, 21:31

in cazul asta ma multumesc cu admiratul,ca mi-a luat-o Miha inainte

RuxyRux 1

17.02.2011, 21:33

Minunati Kamy felicitari

kamy 1

17.02.2011, 21:35

vai ce rpd apar mai nou retetele
miha...multumesc prima si ultima servita...daca vrei

cismaru_nicoleta 1

17.02.2011, 21:36

Kamyizu meu.. ...ce buniii...si eu vreau macar unul

kamy 1

17.02.2011, 21:36

rocsi...eu mai pap la restaurant cand ma duc sa ne rasfatam...da mi-am luat inima in dinti ...si mi-a iesit ceva buuun

kamy 1

17.02.2011, 21:37

dia...data viitoare fac mai multi acum ca de prima data am zis sa nu fac vreo nefacuta te anunt prima

Bucataras Medi 1

17.02.2011, 21:39

ah, miha ce iute de picior ai fost .........deci sa inteleg ca numa tu primesti ..................

kamy 1

17.02.2011, 21:39

ruxy...multumesc maine vreau sa fac gogosi ca-mi expira drojdiuta

Dana Cristea - pusikmea 1

17.02.2011, 21:39

vreau si euuuu

kamy 1

17.02.2011, 21:40

nico... jumate e bn decat deloc

kamy 1

17.02.2011, 21:41

medi...daca stiam faceam dintr-un kg de branza data viitoare asa fac

kamy 1

17.02.2011, 21:41

aoleu dana...nu mai am da mai fac si-ti daaaau

mena29 1

17.02.2011, 21:43

Papanasi!!!

cismaru_nicoleta 1

17.02.2011, 21:45

E bine si jumatate..macar sa gust din prima si reusita ta incercare

diaconta 1

17.02.2011, 21:46

mie tare-mi plac astia prajiti,dar parca ma cam zgarcesc la ulei si nu ies asa pufosi

kamy 1

17.02.2011, 21:49

mena....multumesc

kamy 1

17.02.2011, 21:49

nico...esti servita

La Ancuta 1

17.02.2011, 21:51

Kamy striga cand e gata a doua tura, ca vin fuguta

kamy 1

17.02.2011, 21:52

dia...daca pui bicarbonatul se umfla iar de ulei,...pui intr-o craticioara mica si ii faci pe rand...si ...da..trebuie aruncat ca la ce mai poate fi folosit???la nimic

mena29 1

17.02.2011, 21:53

Crezi ca scapi cu multumesc?Da-mi aici vreo trei portii!!!

kamy 1

17.02.2011, 21:54

anca.. chiar te strig... bucuroasa

kamy 1

17.02.2011, 21:54

mena....fluier cand mai fac

diaconta 1

17.02.2011, 21:56

Kamy,asa fac si eu dar stiu ca tot secretul e sa fie suficient ulei,ca si la gogosi sau minciunele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca cu smantana, fara zahar