Papara

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2013 | 6316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri smantina
  • o lingura ulei de masline sau un cubulet mic de unt
  • sare
  • piper
  • mozzarela
  • paine prajita
  • un fir ceapa rosie
  • 1-2 ridichi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara:

Punem tigaia la incins cu ulei sau unt. Ouale le punem in castronel, adaugam sare si piper, smantina si amestecam cu furculita usor, doar pina se incorporeaza toate. Le punem in tigaia incinsa, le lasam citeva secunde si cind oul a inceput sa se inchege putin, se i-a o spatula si se incepe a mesteca usor in ouale din tigaie. Le lasam sa se inchege si iar mestecam pina sunt facute ouale. Dureaza 2-3 minute. Servim cu paine prajita cu felii de mozzarela, ceapa verde si ridichi.

TIPS-URI

1

ouale nu se bat ca pt omleta

Daca ti-a placut reteta noastra "Papara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]