Papricaş

de adellyna in Mancaruri cu carne, 3 Sep 2014 | 3686 vizualizari

 

INGREDIENTE

Papricas:

  • 500g carne vitel
  • 1 plic de boia de ardei dulce
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • 2 cani de apa

Galuste:

  • 2 oua
  • 6-7 linguri de gris
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricaş:

Carnea taiata cubulete o inabusim la foc mic impreuna cu ardeiul tocat si apa

Dupa aproximativ 40 de minute adaugam plicul de boia, sarea si piperul

Lasam pe foc inca 10-15 minute

Intr-o oala punem la fiert apa pentru galuste

Batem ouale si adaugam grisul treptat si sarea

Cand apa incepe sa clocoteasca punem cate o lingurita din compozitie

Scurgem apa si adaugam peste carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricaş" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta copilariei mele, papricas de pui cu galuste