Papricas de caprioara

de katty in Mancaruri cu carne, 7 Oct 2020 | 3169 vizualizari

 

Cui nu ii place papricasul? Mie da, de orice animal si cu o bucatica de mamaliga alaturi.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr muschiulet de caprioara
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 linguri ulei
  • 400 gr rosii bine coapte
  • 1 lingura boia dulce//iute
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml vin rose
  • cimbru
  • 2-3 linguri smantana
  • mamaliga pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de caprioara:

Taiem carnea in bucati mai mici. O asezam intr-un vas cu capac si adauam peste ea vinul, piper, foi de dafin si cimbru..Acoperim vasul si il lasam la frigider 12-24 ore, avand grija sa  amestecam in vas din cand in cand. Scurgem carnea intr-o sita, pastrand zeama. Tocam ceapa fin si dam rosiile pe razatoare. In uleiul incins punem ceapa si cand aceasta incepe sa se inmoaie adaugam  carnea.O lasam  pana isi schimba culoarea, apoi adaugam zeama scursa. Fierbem la foc mic pana carnea este moale. Daca este nevoie adaugam cate putina apa calda. Cand carnea este moale adaugam boiaua de ardei, omogenizam, apoi adaugam rosiile, sare si piper dupa gust.Fierbem pana sosul este legat, apoi adaugam smantana. Dam cateva clocote si oprim focul. Servim fierbinte cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de caprioara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

07.10.2020, 21:50

dantes 1

08.10.2020, 09:46

Rocsi 1

08.10.2020, 20:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de caprioara cu pilaf de orez