Papricas de cartofi - de post

de Corinuta in Mancaruri de post, 12 Noi 2010 | 8352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 2-3 morcovi
  • 500 ml rosii pasate
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita paprika (boia)
  • sare, piper macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de cartofi - de post:

Se curata ceapa, usturoiul si morcovii, se spala si se toaca - ceapa si usturoiul cubulete, iar morcovul felii. Se pun la calit in ulei ceapa si morcovii. Cand s-au inmuiat se adauga usturoiul, oregano si paprika, se amesteca bine si se toarne peste ele cca 3 litri de apa rece. Se lasa sa dea in clocot. 

Intre timp se curata cartofii, se spala si se taie rondele, apoi se pun la fiert cand apa da in clocot si se fierb aprox. 15 minute. Se adauga rosiile pasate, se condimenteaza cu sare si piper si se mai fierbe 5 minute.

Poftiti la masa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de cartofi - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Sylvia 1

15.11.2010, 19:03

excelent arata si cu muraturi

Bucataras Medi 1

20.11.2010, 19:08

eu nu-s mofturoasa precum Gaby asa ca vin la o portie ca buna-i mancarea si fara carnita.................

elena1988 1

08.02.2011, 10:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]