Papricas de pipote

de Sylvia in Pui, 15 Apr 2010 | 14398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame de pipote de pui,
  • o ceapa de marime medie,
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • o lingura de  amestec de legume  :vegeta mea naturala   am pus eu  ,
  • 2 linguri de ulei,
  • 50 ml lapte o lingurita de faina,
  • o lingura de smantana.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pipote:

 Spalam bine pipotele se pui si le uscam cu un servet absorbant . 

 Punem intr-un vas uleiul la incins si adaugam apoi ceapa tocata marunt si amestecul de legume. Lasam cateva minute sa se caleasca si apoi adaugam pipotele. Le lasam putin la calit si apoi adaugam, sare, piper,boia is 200 ml de apa clocotita. Lasam sa fiarba la foc mic 20-25 minute si mai adaugam apa daca trebuie. Le verificam si cand sunt fierte  adaugam laptele amestecat cu faina. Lasam sa dea un clocot, mai potrivim cu condimente daca trebuie si adaugam smantana.

Inchidem focul si punem o mana de verdeata. Eu le-am servit cu piure de cartofi, au fost foarte gustoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pipote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

16.04.2010, 09:53

felicitari sylvia pe sambata aveam in plan sa fac ,e super buna asa o fac si eu cu faina si smantana ,nota 10

Miha 1

16.04.2010, 10:53

epurasha2bb 1

16.04.2010, 18:45

mmm, ce-mi vine sa bag furculita in poza acolo !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui