Papricas de porc

de adry88 in Porc, 16 Oct 2013 | 4991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 cepe potrivite
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura boia dulce
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • Galuste
  • 2 oua
  • 4-5 linguri faina
  • 1 lingurita ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de porc:

Carnea o spalam si o taiem cubulete,

Intr-o cratita adaugam ulei si cand s-a incalzit adaugam carnea si o prajim pe toate partile,

Tocam ceapa marunt si adaugam peste carne,boiaua de ardei,bulionul si amestecam lasam sa se caleasca impreuna dupa care adaugam apa cat sa acopere,

Acoperim cratita si lasam sa fiarba,la foc potrivit,

Galustele-intr-un bol batem cele 2 oua cu sare si piper,adaugam uleiul si treptat faina,amestecam bine,trebuie sa rezulte un aluat mai grosut decat smantana,

Cand carnea este fiarta adaugam  1 cana de apa si cu o lingurita formam galustele,lingurita o trecem tot timpul prin apa,

Lasam sa fiarba cca 15 min(verificam galustele inainte sa oprim focul)

Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra,

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de porc cu smantana si praz