Papricas de pui cu galusti

de MotanLaOale in Pui, 5 Iun 2012 | 29674 vizualizari

 

Este una din mancarurile copilariei mele. Buna rau!

 

INGREDIENTE

  • 600g carne pui (ciocanele)
  • 2 cepe
  • 2 lingurite boia
  • 2 linguri pasta tomate
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

PENTRU GALUSTE

  • 3 oua mari
  • 10 linguri rase faina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galusti:

Ciocanelele se curata si se spala bine.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Intr-o cratita se incinge uleiul, se pune ceapa, carnea si boiaua si se caleste 5-6 minute.

Se adauga apa si se lasa sa fiarba 20-25 minute.

Se adauga pasta de tomate amestecata cu faina si putina apa.

Se potriveste de sare si piper si se mai lasa la fiert la foc mic.

Se bat ouale cu sare apoi cu faina pana devine putin mai groasa decat smantana.

Cu lingura luam din compozitie si punem in mancare.

Se mai lasa la fiert 10-15 minute la foc mic sa se faca galustele.

Se serveste cald cu salata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galusti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu paste