Para fondanta in rochie crocanta

de Ligia Bxl in Prajituri, 27 Ian 2011 | 7637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj din comert
  • 6 pere
  • 400 ml de apa
  • 2 esente de rom
  • 4 linguri de zahar
  • 1 esenta de lamaie
  • 6 cuisoare nemacinate
  • 1 lingurita de scortisoara
  • ptr uns:un galbenus de ou
  • o lingura de apa
  • ptr ornat:zahar farin
  • frisca si fulgi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Para fondanta in rochie crocanta:

Perele se curata de coaja si se fierb in apa care adaugam esentele,cuisoarele,zaharul si scortisoara.Foaia de prajitura se intinde pe masa si se taie fasii subtiri care rulam perele dupa racire,apoi le ungem cu oul batut si amestecat cu o lingura de apa si le dam la copt sa se rumeneasca.

Se pudreaza pe deasupra cu zahar fin si se  pot servi cu frisca si fulgi de ciocolata.Normal originala reteta era sa fierbem perele in vin alb sec,dar eu am adaugat apa cu esente e mai bun ptr copii asa.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Para fondanta in rochie crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pere