Parjoale (Bhaji) cu ceapa

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2012 | 9403 vizualizari

 

De cand am vazut reteta la Mitinita am ramas cu gandul la ea. Sunt un mare mancator de ceapa si imi place sub orice forma. Am adaptat-o romaneste si a fost foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mari
  • 3 fire de ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 100g faina
  • 175ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale (Bhaji) cu ceapa:

Ceapa, ceapa verde si usturoiul se toaca la robot.

Intr-un castron se amesteca celelalte ingrediente cu mixerul.

Se adauga ceapa in castron si se amesteca bine cu o lingura.

Se pune ulei intr-o tigaie si cand este incins se ia cu lingura din compozitie si se pun in ulei parjoalele.

Se prajesc pe ambele parti pana sunt rumenite frumos.

Sunt bune calde dar si reci. Eu am apucat sa mananc si reci!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale (Bhaji) cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale de vinete