Parjoale by gaby

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2014 | 5611 vizualizari

 

O alta reteta buna by gabytza http://www.bucataras.ro/retete/chifteleparjoale-26109.html,nu este 100% by gaby dar 80 este :))

 

INGREDIENTE

Pentru chiftele:

  • 1/2 tava carne porc si vita
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 ceapa alba
  • 1 ou
  • 1 colt de paine inmuiat in lapte
  • patrunjel tocat marunt
  • sare/piper.boia

Pentru prajit:

  • 2 oua
  • faina
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale by gaby:

Carnea de tocat se amesteca cu oul,condimentele,ceapa tocata marunt,morcovul dat pe razatoarea mare,ardeiul gras tocat cuburi(este optional).

Cartoful se da pe razatoarea mare si se lasa cateva minute,dupa care se stoarce bine de zeama si se adauga peste carnea tocata.

Punem si coltul de paine inmuiat in lapte si stors bine si patrunjelul tocat marunt

Se amesteca bine toate ingredientele dupa care se lasa 30 minute sa se odihneasca.

Se umezesc palmele se formeaza bilute,se trec prin faina si prin ouale batute bine, dupa care se pun la prajit intr-un ceaun cu ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie sa absoarba uleiul in exces.

Se servesc atat reci cat si calde.

TIPS-URI

1

se pune si usturoi(eu nu am avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale by gaby" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

04.12.2014, 12:02

dantes

Bya Ralu 1

04.12.2014, 12:02

simo stie stie

shukly 1

20.01.2015, 11:59

chiftelutele pane nu cred ca sunt o idee buna, pentru ca oul de la suprafata se face foarte repede, iar carnea va ramane cruda inauntru

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale de vinete