Parjoale de primavara

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2010 | 7739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc(sau amestec)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • putin cimbru
  • sare
  • piper
  • putina boia iute
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de primavara:

Se amesteca carnea cu verdeturile spalate si tocate fin,cu condimentele si oul. Se amesteca bine si se formeaza parjoalele care se prajesc la foc mediu pe ambele parti. Se servesc calde cu cartofi natur sau piure ,alaturi se o salata.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

29.05.2010, 19:44

1 si la mine

Bunica 1

29.05.2010, 21:53

Le mananci din ochi, nu alta. , dar ma abtin de la cerut

nadina73 1

29.05.2010, 23:40

ce bine arata 5 furcu si arunca un si la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele rulate cu sunca si mozzarella