Parjoale din peste

de Moni_alex in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2016 | 12335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g file de cod
  • o ceapa mica
  • o felie de paine inmuiata in lapte
  • un ou + un galbenus
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • o lingura faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din peste:

Se fierbe fileul de peste si se lasa sa se raceasca.

Ceapa se taie marunt si se inabuse in putin ulei cu apa pana se inmoaie.

Cand s-a racit pestele se marunteste cu furculita si se amesteca cu urmatoarele ingrediente:oul, galbenusul, ceapa, o lingura faina, felia de paine inmuiata in lapte, usturoiul pisat, sare, piper si patrunjel.

Se fac parjoale de marime potrivita, se dau prin faina si se prajesc in ulei.

Le-am servit cu cartofi natur.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv vafe cu ceapa verde