Parjolute vegetariene de post (falafel)

de Ksenya in Mancaruri de post, 12 Ian 2014 | 17497 vizualizari

 

Aceasta reteta am testat-o aseara ,rezultatul e fenomenal si m-am gandit s-o postez aci.
Se pot face burger vegetarieni ,se pot servi cu sos Salsa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g naut
  • o legatura patrunjel
  • o lingura cu varf susan
  • 2 linguri suc lamaie
  • 1 ligurita chimen macinat
  • 1 lingurita turmenic
  • sare,piper dupa gust
  • 1 lingura faina
  • 4 catei usturoi
  • o ceapa rosie
  • o lingurita paprika (optional)
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjolute vegetariene de post (falafel):

Nautul il punem la inmuiat pentru 24 ore ,dupa care il scugem de apa, si-l punem in blender, adaugam toate  ingredientele si -l dam totul prin blender pana se formeaza o pasta ca in poza,daca vi se pare un pic uscata compozitia adaugati un pic de apa.La sfarsit adaugam susanul si amestecam

Se lasa 2 ore la rece,apoi se formeaza parjoalele si se prajesc la foc iute.

Pofta buna!

 

 

 

TIPS-URI

1

se pot adauga si 2 oua in compozitie, eu am facut fara ele ,doar faina

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjolute vegetariene de post (falafel)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pleurotus cu cascaval la cuptor, de post