Pasca cu branza 2

de Catalinaflorea in Dulciuri, 13 Apr 2015 | 3207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g branza dulce
  • 100 g zahar
  • 200 g stafide inmuiate
  • coaja de portocala si lamaie
  • esenta de rom
  • 5 galbenusuri
  • 5 linguri de gris
  • 1 lingura de faina daca branza este prea lichida
  • 8 linguri lapte
  • 8 linguri ulei
  • 8 linguri de zahar
  • 10-15 linguri faina
  • jumatate praf de copt
  • coaja de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza 2:

Se amesteca branza cu zahar,apoi se adauga galbenusurile,coaja de la fructe,grisul si esenta de rom.Se pregateste baza amestecand laptele cu zahar pana se topeste,apoi se pune uleiul coaja,si faina amestecata cu praful de copt.Trebuie sa fie o smantana groasa (sa curga incet)Se pune baza in tava apoi se adauga branza si se da la cuptorul incins la 180 pentru 45 minute-o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]