Pasca cu branza proaspata de vaci

de Valyvalentyna in Dulciuri, 19 Apr 2014 | 3776 vizualizari

 

Fac aceasta reteta de pasca pe care o stiu de la mama mea pe care o ador. este ffff buna.!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza proaspata de vaci,
  • 6 oua,
  • 3 linguri de faina,
  • jumatate esenta rom,
  • 1 esenta vanilie,
  • coaja rasa de la 1 lamaie si de la 1 portocala,
  • 250-300 gr zahar,
  • 4 linguri de gris,
  • 3 linguri smantina,
  • 100 gr stafide,
  • 2 linguri unt{ margarina,} la temperatura camerei
  • 1 pliculet zahar vanilat,
  • 1 pliculet praf de copt{15 g}
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza proaspata de vaci:

Se separa albusul de galbenus se freaca galbenusurile bine cu zaharul adaugam margarina se amesteca cu branza pina se omogenizeaza Apoi punem praful de copt stins in zeama de lamaie, punem smantina le amestecam bine, batem albusurile separat punem lamaia rasa si portocala, esentele, zaharul vanilat si stafidele si omogenizam bine pina optinem o compozitie consistenta.

Ungem tava cu ulei tapetam cu faina si gris apoi turnam compozitia o ornam cu ce doriti si bagam la cuptor 175 de grade pt 35 min.

TIPS-URI

1

O puteti orna dupa ce o lasati la cuptor 10 min sa prinda o crusta{coaja} sa nu se lase in compozitie rahatul,stafidele etc [ornatul}

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza proaspata de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]