Pasca cu brinza de vaci

de nadina73 in Dulciuri, 1 Apr 2010 | 10446 vizualizari

 

cred ca e MINUNATA ,inca nu am probat-o abia sambata noaptea va pot spune gustul

 

INGREDIENTE

  • ALUAT:
  • 80g unt
  • 130 g faina
  • 80 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • UMLUTURA:
  • 1 kg branza de vaci
  • 100 g unt
  • 9 galbenusuri
  • 200 g smanatana
  • 200 g zahar
  • 150 g stafide
  • 4 linguri de faina pline
  • 4 vanilii
  • putina sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu brinza de vaci:

Aluat:se amesteca bine galbenusurile cu zaharul,apoi untul si faina si se framanta un aluat omogen

Umplutura:

se paseaza bine branza care se freca cu untul apoi 8 galb,smantana,zaharul,faina,vanilia,stafidele si sarea

Intr-o  tava rotunda se intinde o foaie si tot din acel aluat se mai lasa sa se face un snur  subtire si o cruce daca va ajunge

Se intinde foaie in tava apoi se pune snurul de jur imprejur dupa care se toarna compozitia cu branza si se unde cu un galbenus ramas

Va raman albusurile care se pot fece bezele din ele ,eu jumatate le-am batut cu le-am pus deasupra asta nu era in reteta

Se da la cuptor pentru apoximativ 40 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu brinza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza Philadelphia