Pasca fara aluat

de Bucataras Medi in Dulciuri, 18 Apr 2012 | 32275 vizualizari

 

Am dat cu banul...hahaha...sa "confectionez" sau sa cumpar...si a iesit prima...si...a iesit delicios de buna. Si inca ceva...foarte simplu de "confectionat"
Intradevar, adevarata pasca este cea cu aluat de cozonac dar cand esti in criza de timp poti recurge la aceasta reteta .

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri smantana grasa
  • 11 linguri zahar
  • 11 linguri faina
  • 11 linguri branza dulce de vaci grasa
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • unt pentru uns forma
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Folosim 6 oua. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le amestecam cu zaharul si zaharul vanilat si mixam circa 10 minute, dupa care incorporam pe rand smantana, branza, galbenusurile si mai apoi faina in care am amestecat praful de copt. Adaugam esenta de vanilie si coaja de lamaie si amestecam bine. Ungem o tava rotunda cu unt si o tapetam cu faina si turnam compozitia. Batem bine celelalte 2 oua cu un praf de faina si adaugam deasupra  compozitiei. Dam la cuptor pentru circa 45 minute. Scoatem pasca din cuptor, o lasam sa se raceasca dupa care o taiem.

TIPS-URI

1

La absolut toate ingredientele lingurile sunt cu varf

2

Daca doriti mai dulce atunci puteti pune mai mult zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazurek – Un Pic Altfel