Pasca fara aluat, cu nuca de cocos

de _Alina_ in Dulciuri, 12 Iun 2013 | 4891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1000 g branza proaspata
  • 600 g ricotta
  • 150 g fulgi de cocos
  • 50 g lapte praf
  • 4 oua
  • 230 g iaurt gras/smantana
  • 275 g zahar
  • 165 g faina
  • 65 g gris
  • 1 lg esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat, cu nuca de cocos:

1. Preincalzim cuptorul la 190°C.

2. Intr-un vas amestecam branza, ricotta, laptele praf, iaurtul zaharul si ouale. Pentru a obtine o consitenta fina folosim mixerul vertical.

3. Inglobam faina, grisul si esenta de rom cu un mixer. La final incorporam fulgii de cocos cu ajutorul unei spatule.

4. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (32 x 22 cm) nivelam si introducem in cuptor 60 - 80 min, ultimele 5 minute crestem temperatura la 210°C.

5. Scoatem din cuptor si lasam la racit in tava sau pe un gratar. Dupa ce s-a racit complet o taiem.
  Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat, cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sim0na 1

12.06.2013, 15:09

Buna pasca!

mihaelar63 1

14.06.2013, 14:04

Super cu cocos

Emymyly 1

24.07.2013, 16:29

ador nuca de cocos

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza si budinca