Pascute (LIGHT)

de Dea_Dea in Prajituri, 1 Mai 2013 | 3656 vizualizari

 

Pascute light fara faina si fara aluat!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza de vaci
  • indulcitor
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pascute (LIGHT):

Branza se paseaza cu furculita , se pune indulcitorul , ouale si se omogenizeaza.

Se pun in forme de briose pe foaie de copt in tava. Se dau la cuptor la foc potrivit 30 min . Se lasa sa se racoreasca si se scot din forme.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si zahar brun si zahar alb

2

Se pot pune si stafide sau ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pascute (LIGHT)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca caramel