Pasta Chili

de lili in Conserve, 6 Sep 2011 | 7923 vizualizari

 

Reteta o am de aici: http://artaculinara.com/forums/topic/3075-my-hot-chili-sauce/
si multumesc autorului. ste foarte buna si se face foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • - 1 kg ardei gras sau gogosar
  • - 1 kg rosii
  • - 30 buc. ardei iute
  • -8 linguri de otet
  • - 2 linguri de miere
  • -2 linguri de sare
  • -8 catei de usturoi

   

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta Chili:

Rosiile se oparesc si se curata de pielite. Gogosarii se curata  si se taie bucati. La fel procedam si cu ardeil iute. Toate legumele le macinam bine si apoi le punem la fiert impreuna cu otetul, mierea si sarea. Le lasam sa fiarba 20-30 minute ( depinde de cat de groasa vrem sa fie pasta) si le mai macinam inca odata, fierbinti cu mixerul stick. Cu o jumatate de minut inainte de a stinge focul adaugam usturoiul pisat in mojar cu o  lingurita de zahar si o  lingurita de sare ( se face o alifie). Il punem in borcane si le dam la dunst 20 minute.

Imi pare bine ca am gasit aceasta reteta. Eu o folosesc mult la mancare.Mi-au iesit 4 borcane mici. Spor la gatit!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta Chili" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

DIANA B 1

07.09.2011, 17:09

kamy 1

09.09.2011, 21:21

trebuie sa fac si eu nu ca as fi innebunita dupa iuteala,dar e buna,din cand in cand

lili 1

11.09.2011, 08:54

fetelor..se poate cu mai putin ardeu iute ...apoi nu va ustura nica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]