Pasta cu peşte şi brânză de vaci

de Ade200 in Salate, 14 Mar 2013 | 5491 vizualizari

 

O reţetă modernă de pastă de peşte, mai uşoară, dar foarte gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • 500 g brânză de vaci de la LIDL
  • 4 cepe roşii
  • 1 lămâie
  • 2 conserve de peşte în ulei
  • 1 caserolă de şprot afumat
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă de muştar cu boabe
  • pătrunjel frunze/mărar verde
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta cu peşte şi brânză de vaci:

Se taie ceapa  cubuleţe şi se presară cu puţina sare, se amestecă. Se pune peştele zdrobit cu ulei cu tot. Şprotul se taie feliuţe şi se amestecă toate. La urma se pune treptat brânza de vaci şi sucul de lămâie.Încercaţi să vedeţi cu câtă brânză vă place. Se taie pătrunjelul mărunt şi se amestecă.Se  asezonează cu piper, ardei iute, după dorinţă.

 

TIPS-URI

1

Se serveşte pe felii de salată sau pâine, cu roşii. Este consistentă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta cu peşte şi brânză de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf