Pasta de ardei kapia

de Lau in Conserve, 3 Sep 2011 | 6489 vizualizari

 

by lia

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei curatat
  • 220 g sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei kapia:

Ardeii bine copti,fara urme de fermentare,spalati,curatati de seminte si cotoare ii trecem prin masina de tocat carne si apoi pasta obtinuta o cantarim.

Pentru fiecare kg de pasta adaugam 220 g  sare,amestecam bine si lasam compozitia sa stea de pe o zi pe alta.

A 2-a  zi mai amestecam de 2 ori pana ne pregatim borcanele.

Punem pasta in borcanele sterilizate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

horia 1

04.09.2011, 17:05

ce bine arata,felicitari !

Lau 1

05.09.2011, 15:46

multumesc horia

Kori 1

03.10.2011, 13:39

foarte bun, cred ca am sa fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei kapia