Pasta de ciuperci

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2010 | 10541 vizualizari

 

super buna

 

INGREDIENTE

  • ciuperci proaspete champinion 700 g
  • ardei rosu 1/2 daca e foarte mare
  • patrunjel verde
  • cascaval ras 200g
  • 1 cutie crema de branza
  • 1-2 linguri sos de soia-optional
  • sare,piper
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ciuperci:

Se curata ciupercile apoi se toaca marunt si se calesc bine in untul topit pana scade apa ce o lasa ele nu se pune apa deloc,apoi se pune ardeiul rosu tocat si patrunjelul verde si se amesteca bine. Se sareaza si se pipereaza dupa gustul fiecaruia.

Spre final cand sunt facute se pune sosul de soia(optional) apoi se lasa sa se raceasca putin dupa care se pune cascavalul ras si crema de branza si se amesteca bine toate

Se serveste ca si aperitiv sau pe felii de paine uscata

Este grozava ,cel putin noua ne place tare mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu piept de pui