Pasta de fasole pastai

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 27 Iul 2013 | 4334 vizualizari

 

by Mimmi

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pastai
  • 3 linguri maioneza
  • marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole pastai:

Pastaile se spala si se rup capetele.Se pun la fiert in ap cu sare.

Cand s-au fiert se scurg bine de apa.Cu ajutorul robotului de bucatarie amestecam bine pastaile,maioneza,mararul si sarea. ( Daca nu avei robot atunci dati pastaile prin masina de tocat).

Se serveste rece pe paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

27.07.2013, 22:43

super

simona72 1

28.07.2013, 07:57

Am mai mancat asa cu maioneza si stiu ca sunt bune, doar ca nu erau date la robot. Frumoasa prezentarea!!

alilianaa 1

28.07.2013, 08:52

sincer,nu am mancat pana acum, dar nu-i timpul trecut...arata foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci "La vache qui rit"