Weekendul trecut l-am petrecut alaturi de prieteni dragi, la un gratar, la un pahar de vorba buna, la povesti .... Am venit cu aceasta idee de preparare a mititeilor care li s-a parut interesanta si care a placut mult. La cererea prietenilor care au gustat din asa ceva postez aceasta "reteta", care nu este cine stie ce, dar cu siguranta va va placea daca o veti incerca!
Se taie painea felii daca este intreaga.
Se ia cate o felie de paine si se intinde pasta de mici pe toata suprafata acesteia. Optional se poate intinde pasta fata-verso.
Se incinge gratarul si se asaza feliile de paine pe el. Se intoarce pe partea cealalata si se lasa sa se prajeasca in functie de preferintele fiecaruia. Feliile de paine care sunt unse doar pe o parte cu pasta de mici vor deveni crocante iar combinata de paine crocanta si pasta de mici este grozav de buna.
Se pot servi la fel de bine cu mustar sau cu o salata de leume (rosii, castraveti, ceapa).
Merita incercata aceasta varianta cel putin o data, nu veti regreta. Copiii mei doar asa mai mananca mititei, in aceasta varianta.
Sa aveti pofta!
1
Se pot pregati aceste felii de paine cu mititei chiar si la tigaie, cu un strop de ulei!