Pasta de peste

de ANCA in Peste, 31 Iul 2011 | 9103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste marunt - albitura
  • ceapa
  • un catel usturoi
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • piper verde, rosu, negru
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Pestele fiert (ramas de la 'Borsul Pescarului') se curata de oase pe cat posibil, se mixeaza cu ulei de masline, zeama de lamaie si sare, pana se obtine o pasta tartinabila.

Se amesteca bine cu ceapa si usturoiul, tocate foarte marunt.

Se servesc tartine, cu paine prajita si pasta de peste, asezonate cu masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bunica 1

01.08.2011, 22:53

Wow, ce bunatateee!

Oana 1

04.08.2011, 09:43

Ce bine atata! Delicios!

adry88 1

04.08.2011, 11:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste