Pasta de peste

de ANCA in Peste, 31 Iul 2011 | 9807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste marunt - albitura
  • ceapa
  • un catel usturoi
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • piper verde, rosu, negru
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Pestele fiert (ramas de la 'Borsul Pescarului') se curata de oase pe cat posibil, se mixeaza cu ulei de masline, zeama de lamaie si sare, pana se obtine o pasta tartinabila.

Se amesteca bine cu ceapa si usturoiul, tocate foarte marunt.

Se servesc tartine, cu paine prajita si pasta de peste, asezonate cu masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bunica 1

01.08.2011, 22:53

Wow, ce bunatateee!

Oana 1

04.08.2011, 09:43

Ce bine atata! Delicios!

adry88 1

04.08.2011, 11:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]