Pasta de peste

de Lavinia in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2012 | 9371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fara piele
  • 2 cutii sport afumat in ulei sau hering in ulei
  • 2 cepe potrivite
  • boabe de piper
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 5 oua
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Punem pieptul la fiert cu boabe de piper,sare ,cimbru putin ulei si o canita de apa.

Separat fierbem ouale tari si le lasam la racit.

Pieptul racit il tocam cat mai fin ,adaugam ouale fierte si pasate bine,pestele scurs bine ,ceapa tocata marunt si maioneza dupa gust.Asezonam cu sare si piper si dam la rece pana o servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste