Pasta de peste

de Lavinia in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2012 | 8714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fara piele
  • 2 cutii sport afumat in ulei sau hering in ulei
  • 2 cepe potrivite
  • boabe de piper
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 5 oua
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Punem pieptul la fiert cu boabe de piper,sare ,cimbru putin ulei si o canita de apa.

Separat fierbem ouale tari si le lasam la racit.

Pieptul racit il tocam cat mai fin ,adaugam ouale fierte si pasate bine,pestele scurs bine ,ceapa tocata marunt si maioneza dupa gust.Asezonam cu sare si piper si dam la rece pana o servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Lavinia 1

01.01.2013, 09:24

multumesc

Rocsi 1

01.01.2013, 12:00

gaby_duceag 1

01.01.2013, 15:25

Am facut si eu azi dimineata (nu aceeasi reteta...). Copiilor le place mult.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate de peste