Pasta de peste cu branza de vaci

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2012 | 11744 vizualizari

 

Luata de pe aici si vreau sa le fac pe toate ca am vazut si cu cartofi, cu parmezan..........

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de sprot afumat in ulei
  • 1 conserva de ton in ulei
  • 3 linguri de branza de vaci
  • 100g unt
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste cu branza de vaci:

Pestele se scurge bine, bine de ulei.

Branza de vaci se pune la scurs intr-un tifon. Trebuie sa fie scursa bine, bine.

Se pune in robotel pestele, branza si untul si se mixeaza pana devine o pasta fina.

Ceapa se curata si se toaca marunt si se amesteca in pasta.

Se potriveste de sare si piper si este gata.

Se serveste pe felii de paine prajita sau nu.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste