Pasta de ton

de Patricia Iordache in Ton, 4 Mar 2013 | 9631 vizualizari

 

De cate ori nu vi s-a intamplat ca in pauza publicitara de la TV, sa aveti pofta sa mancati ceva rapid, pe care sa il puteti lua cu voi si sa urmariti mai departe, emisiunea preferata?
Eu ador aceasta pasta de ton pentru ca nu trebuie decat sa pun cateva felii de paine la prajit, sa indes cutitul in pasta si sa vad cum se topeste usor pe felia de paine fierbinte si crocanta...

 

INGREDIENTE

  •  1 cutie ton maruntit (eu am avut ton in suc propriu, aprox. 130 gr)
  •  1 pachet de unt (aprox. 100 gr)
  •  1 ceapa mare rosie (sau 2 potrivite)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Punem untul intr-un castron si mixam. Adaugam ceapa taiata foarte marunt, tonul scurs foarte bine de apa (sau ulei).

Omogenizam bine, punem pasta obtinuta intr-un recipient cu capac si bagam la frgider.

Servim pe felii de paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]