Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori

de Merisor in Salate, 5 Ian 2014 | 31107 vizualizari

 

Este unul din aperitivele mele preferate.
De obicei, prepar si niste tartine pe care le umplu cu aceasta pasta, dar de data asta n-am mai apucat, s-a mancat cu paine toast.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ton maruntit din conserva (4 cutii)
  • 1 cutie crema de branza cu smantana (ceva fin de la Delaco)
  • 1 ceapa rosie, mai mare
  • 1 legatura marar
  • 7-8 castraveciori murati
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori:

Eu prefer tonul in ulei, cel in apa mi se pare ca are un miros care nu imi place.

Desfacem conservele de ton si le punem intr-o sita la scurs.

Le presam bine cu dosul unei linguri pentru a se scurge bine uleiul.

Tocam mararul marunt.

Tocam ceapa solzisori, cat de mici putem.

Castraveciorii ii tocam cubulete mici si ii stoarcem de zeama.

Amestecam totul si asezonam cu piper si boia, apoi adaugam zeama de lamaie.

Este foarte buna, putin acrisoara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

- Andreea - 1

07.01.2014, 16:48

Daca-i ton...atunci sigur e pe gustul meu

mihaelar63 1

22.01.2016, 09:21

Asta nu am vazut-o Imi place grozav

Merisor 1

22.01.2016, 09:34

Miha, poate fac pentru Benga

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton