Paste Carbonara

de Gherca Daniela in Paste, 14 Oct 2014 | 10814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 200 g carbonara (bacon) sau kaizer
  • 1 catel de usturoi
  • o ceapa mica
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 cutie mica de smantana
  • 100 g mozzarella
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Intr-o tigaie am pus baconul, iar cand s-a prajit bine am pus ceapa si usturoiul taiat marunt, mai lasam 1 minut si inchidem focul si scoatem pe o farfurie.

Smantana o amestecam cu galbenusurile de ou si o condimentam cu sare, peste punem baconul prajit, iar mozzarella o taiel bucati medii.

Pastele le fierbem in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, iar apoi le scurgem de apa.

Intr-un bol punem pastele imediat scurse si fierbinti, peste punem compozitia de sosul de smantana cu bacon si mozzarella. Amectecam bine si gata.

Se servesc calde si cu mare pofta!!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Satisfyyourcravings 1

15.10.2014, 22:04

Ah, ce-mi plac!

mihaelar63 1

15.10.2014, 22:30

lucienlegrand 1

29.10.2014, 06:45

bune la gust insa cu ceapa,usturoi,samntana so mozarrela nu mai sunt carbonara ci niste paste adaptate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]