Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl in Paste, 21 Aug 2017 | 23113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle
  • 100 g bacon
  •  sos:
  • 200 g smantana
  • 50 g parmezan ras
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara cu sos de smantana:

Incingi untul intr-un vas apoi pui bacon-ul pe care il vei lasa sa se rumeneasca, atat cat sa devina usor crocant.
Intr-un castron pui smantana, galbenusurile si parmezanul ras fin. Adaugi sare si piper, dupa gust.
Amesteci smantana cu galbenusurile si parmezanul pana la omogenizare si adaugi sosul obtinut peste bacon. Dai in unul-doua clocote, apoi il lasi deoparte.
Cat prepari sosul, pui la fiert si pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert, le scurgi de apa, le pui in sosul fierbinte si amesteci.
Le servesti fierbinti. Daca doresti, mai poti adauga deasupra parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

kytz 1

23.08.2017, 18:04

Bune tare!

Rocsi 1

26.08.2017, 20:56

DraganAnca Iulia 1

05.08.2019, 11:19

Se pune neaparat si usturoi, se caleste cu bacon-ul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terină de porc cu cartofi și ciuperci - Un preparat savuros și sățios

ieri la 11:02

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

pe 22.12 la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

pe 22.12 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]