Paste chinezesti cu ciuperci si alge

de Mirela_Tilvescu in Paste, 5 Aug 2012 | 7436 vizualizari

 

Este o reteta chinezeasca delicioasa si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 250 g de paste chinezesti cu ou
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 50 g ciuperci shitake( se pot folosii de altfel orice fel de ciuperci)
  • 20 g alge wakame
  • 3 oua
  • 2 linguri sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste chinezesti cu ciuperci si alge:

Intr-un wok se incinge uleiul de masline,apoi se pune ceapa taiata in rondele si usturoiul si se calesc cateva minute.Intre timp se taie mocovul in fasii subtiri si se pune peste ceapa,apoi ciupercile feliute.Dupa ce algele au stat in apa 2 minute,se scurg si se calesc cu celalalte legume.Se bat ouale si se pun peste legume amestecand  continuu.Pastele fierte( conform instructiunilo de pe ambalaj) se surg si se amesteca cu legumele si ultima oara se adauga sosul de soia.

Se pot servi ca fel principal sau ca si garnitura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste chinezesti cu ciuperci si alge" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mamaieelena 1

06.08.2012, 17:33

super bune imi plac

Sim0na 1

07.08.2012, 14:29

n-am mancat pana acum alge.. tare-s curioasa de gust

jolygina 1

27.08.2012, 18:25

vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]