Paste colorate cu telemea la cuptor

de Panacris in Paste, 27 Iul 2012 | 4956 vizualizari

 

Acest fel de mancare se poate consuma la masa de pranz sau cina, cald sau rece dupa preferinta fiecaruia!:)

 

INGREDIENTE

  • paste colorate 300g,
  • unt 50 g,
  • telemea de oi 200 g,
  • branza de burduf 100 g,
  • smanatana 300 ml,
  • oua 3 bucati,
  • pesmet
  • cascaval afumat Delaco 50 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste colorate cu telemea la cuptor:

Pastele se fierb al dente in apa cu putina sare. Se strecoara si se trec rapid sub un jet de apa rece, apoi se amesteca cu smantana, branza de burduf faramitata, telemeaua rasa si ouale, pana se incorporeza toate ingredientele. Amestecul de paste se aseaza intr/o tava termorezistenta, unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Deasuora se rade cascaval afumat de la Delaco. Pastele se pun la copt, in cuptorul preinics cca. 15 minute, la foc mediu, pana se auresc deasupra.

Se servesc calde sau reci, cu adaos de smantana, ptr. cine are voie:D, dupa gustul fiecaruia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste colorate cu telemea la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de branzeturi