Un pranz rapid si tare bun, mai ales cand esti in criza de timp!
Se fierb pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se strecoara, se dau sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine de apa.
Intr-un vas mai larg, se amesteca branza de burduf cu smantana si ouale. Se mai condimenteaza dupa gust daca este cazul. Se rastoarna pastele peste branza si se omogenizeaza bine.
Se ia un vas de yena si se unge bine cu unt. Se toarna amestecul, se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, timp de cca 15-20 de minute. Dupa ce a trecut timpul, se scoate din cuptor si se presara deasupra cascavalul dat pe razatoarea cu gauri mici. Se da din nou la cuptor, pana se rumeneste frumos cascavalul.
Se serveste calda.
Pofta buna!
1
Se pot folosi orice fel de paste.
2
Branza de burduf poate fi inlocuita cu orice alta branza preferati.